About مشاوره حقوقی طلاق و خانواده
About مشاوره حقوقی طلاق و خانواده
Blog Article
مشاوره حقوقی طلاق و خانوادهاگر نیاز به مشاوره فوری دارید و همین الان میخواهید جواب سوال خود را بدانید از مشاوره تلفنی انلاین یا مشاوره متنی انلاین استفاده کنید.
جلسات مشاوره آنلاین می تواند در وقت یا حتی هزینه رفت و آمد شما صرفه جویی کند.
مطابق قانون مرد می تواند با وجود داشتن یک همسر، اقدام به ازدواج مجدد نماید. اما حتما باید در این خصوص از همسر اول خود کسب رضایت نموده و مجوز این کار را از دادگاه اخذ نماید.
اولین، اصلی ترین و مهمترین وظیفه وکلای خانواده دفاع نمودن از حقوق موکل می باشد. این دسته از وکلا می بايست تمام تلاش خود را به کار گیرند، تا از ضایع شدن حقوق موکلین در دادگاه جلوگیری نموده، و حق قانونی آن ها را مطالبه نمایند.
حتما از یک موسسه یا وکیل با اعتبار استفاده کنید تا بهترین خدمات را دریافت کنید. نحوه پاسخگویی و ارائه خدمات، بسیار مهم است و باید بدانید که به چه طریق به سوالات شما پاسخ داده خواهد شد.
برای این کار، شما می توانید از سامانه ها یا سایت های وکیل آنلاین برای دریافت این اطلاعات ابتدایی استفاده کنید. شما هر مشکلی اعم از مشکلات حقوقی خانوادگی، کیفری و معاملات صوری را می توانید در این سایت ها بگویید.
ایشان رتبه نخست اختبار کانون وکلای دادگستری البرز را کسب کرده اند. دفتر وکالت ایشان با همکاری با وکلای نخبه و فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر کشور در حال خدمت رسانی به متقاضیان است.
شما می توانید، در سامانه آنلاین مشاوره حقوقی، با تیمی از حرفه ای ترین وکلا در سطح کشور، از بهترین و تخصصی ترین مشاوره ها بهره مند شوید.
خدمات مختلفی نیز می تواند توسط وکلا به صورت آنلاین ارائه شود. این خدمات عبارتند از: وکالت در دادگاه
سابقه کاری و تحصیلی موفق: علاوه بر مدرک تحصیلی میبایست به سابقه کاری وکیل و تجربیاتی که در این زمینه به دست آورده نیز توجه ویژه داشته باشیم.
پرسش شما بهصورت ناشناس و عمومی در سایت مطرح خواهد شد. سوال خود را با جزئیات کامل شرح دهید.
آدرس دفتر: کرج، انتهای خیابان بهشتی، بعداز پل سه راه گوهردشت، نرسیده به بلوار حدادی، مجتمع تخصصی البرز، بلوکB، طبقه۵، واحد۹
این وکلا بسیار کارآزموده و با تجربه هستند و به خوبی در مسائل حقوقی مختصص هستند. آن ها می توانند در همه زمینه ها مثلا انحصار وراثت یا حتی ایجاد یک کسب و کار موکلین خود را راهنمایی کنند.
حال مرد تنها در صورتی موظف به پرداخت نفقه خواهد بود، که زن از او تمکین نموده باشد.